02-09-2005, 09:20 PM
Racja. Też Manowara uwielbiam. Nie powiem że ich wizerunek jest jakiś nieodpowiedni, żałosny lub coś w tym stylu - wg mnie pasuje do muzyki jaką grają. Nikt nie może nikogo zmuszać do wielbienia ich - każdego indywidualną sprawą jest, czego słucha i trzeba to szanować. Swoją drogą szkoda że w obozie Manowar nic się ostatnio zbytnio nie dzieje ... no fakt wydają kolejne Hell on Earth i przygotowują nowy album, cóż pozostaje czekać.
A wracając jeszcze do KelThuza i jego nie-szanowania Stratovariusa. Sorcerer to jest True Metalowa "horda" itp tak ? To czy mi się zdaje, czy jeden z Was (o ile się nie mylę Strzelec - on chyba odszedł ne ?) na fotce ze studia ma na sobie koszulkę Stratovariusa ? Czyli że jest pozerem/kidmetalem itp ? Nie sądzę ...
Koniec i o ... A wy kłóćcie się dalej ^_-
A wracając jeszcze do KelThuza i jego nie-szanowania Stratovariusa. Sorcerer to jest True Metalowa "horda" itp tak ? To czy mi się zdaje, czy jeden z Was (o ile się nie mylę Strzelec - on chyba odszedł ne ?) na fotce ze studia ma na sobie koszulkę Stratovariusa ? Czyli że jest pozerem/kidmetalem itp ? Nie sądzę ...
Koniec i o ... A wy kłóćcie się dalej ^_-