02-05-2005, 06:28 PM
Sami dajecie przyzwolenie na te bzdury chodząc na katechezy. Ja sam kiedyś przez mojego katechete zostałem wysłany do egzorcysty, teraz chodze na lekcje religi na "specjalnych zasadach". Na lekcji nie komentujejuż tych głupot. Wiekszpść księży to inteligentni ludzie z którymi da sie pogadać (są też idioci) , ale kościół ma program wychowania dla debili i ci biedni ludzie muszą to robić. Takie gówna które nas irytują, są stworzone przez ludzi któży myślą, że lud prosty nie zmienił się od czasów średniowiecza.
Naszczęście odciołem sie od kościoła i nie musze brać udziału w tych idiotyzmach. Z przykrością ztwierdzam cała ta religia jest chora. Nie wiem jak ktoś inteligentny może wierzyć w coś takiego.
WIEM, ŻE URAZIŁEM NAPEWNO CZYJĄŚ WIARE ALE NIE PRZEPROSZE. SPALCIE MNIE NA STOSIE
Naszczęście odciołem sie od kościoła i nie musze brać udziału w tych idiotyzmach. Z przykrością ztwierdzam cała ta religia jest chora. Nie wiem jak ktoś inteligentny może wierzyć w coś takiego.
WIEM, ŻE URAZIŁEM NAPEWNO CZYJĄŚ WIARE ALE NIE PRZEPROSZE. SPALCIE MNIE NA STOSIE
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"