01-23-2005, 11:07 PM
hmm a ja wygladam przecietnie ...slucham punku ale nei uwazam sei za punka .. bo to sa jakies zobowiazania .. ajkeis irokezy itp .. a po co mi to .. ja sie dobrze czuje w moich bluzkach w paski w mojej arafatce ...na nozkach glany z czerwonym sznurowkami
,czerwone conversy albo jakies tramposze z mojej kolekcji ...na glowie ciemna czekolada
na szyi koraliki ubieram sie poprostu w ciuchy ktore mi sie podobaja .. raz na czarno raz na czerwono a raz na zielono(raczej wystrzegam sie rozu jaks awersje mam
)..eh wlasnie dlatego draznia mnie te cale subkulrury wszyscy poubierani w jednakowe ciuchy .. jakby takie uniformy subkulturowe.. nie amsz wlasnego stylu to wskocz w uniformik i juz bedziesz orginal ...
eh nie chcialam nikogo urazic .. jesli ktos sie dobrze czuje z irokezem to chwala mu za to .. ale dla mnei tlum dzieciakow poubieranych na jedno kopyto wieje tandeta
,czerwone conversy albo jakies tramposze z mojej kolekcji ...na glowie ciemna czekolada
na szyi koraliki ubieram sie poprostu w ciuchy ktore mi sie podobaja .. raz na czarno raz na czerwono a raz na zielono(raczej wystrzegam sie rozu jaks awersje mam
)..eh wlasnie dlatego draznia mnie te cale subkulrury wszyscy poubierani w jednakowe ciuchy .. jakby takie uniformy subkulturowe.. nie amsz wlasnego stylu to wskocz w uniformik i juz bedziesz orginal ...eh nie chcialam nikogo urazic .. jesli ktos sie dobrze czuje z irokezem to chwala mu za to .. ale dla mnei tlum dzieciakow poubieranych na jedno kopyto wieje tandeta
cale zycie na debecie