01-05-2005, 11:27 PM
Jedna co mnie rozumie
Dzięki Arion
Cynamon też może być,dawniej częściej paliłem...Gorzej z pozostałymi zapachami...
Macias:Z pewnością te w przejściach podziemnych jakością nie grzeszą...I niektóre zapachy naprawdę śmierdzą,nawet jak dla mnie.Niemniej niektórzy nie znoszą albo chce im się wymiotować jak poczują.
Królik:Kolorowe sznurowadła?Wełniana czapka,łatki na spodniach?!Co to to nie,mnie tam same kadzidła wystarczą,może dlatego,że jestem już średnio młodzieżowy :?
ViR:Ja latem też lubię spać przy otwartym oknie,ale zimą zamiast zamarzać wolę kadzić przed snem-łatwiej mi się wtedy zasypia (szczególnie po tych o zapachu konopii indyjskich
)
Dzięki Arion
Cynamon też może być,dawniej częściej paliłem...Gorzej z pozostałymi zapachami...Macias:Z pewnością te w przejściach podziemnych jakością nie grzeszą...I niektóre zapachy naprawdę śmierdzą,nawet jak dla mnie.Niemniej niektórzy nie znoszą albo chce im się wymiotować jak poczują.
Królik:Kolorowe sznurowadła?Wełniana czapka,łatki na spodniach?!Co to to nie,mnie tam same kadzidła wystarczą,może dlatego,że jestem już średnio młodzieżowy :?
ViR:Ja latem też lubię spać przy otwartym oknie,ale zimą zamiast zamarzać wolę kadzić przed snem-łatwiej mi się wtedy zasypia (szczególnie po tych o zapachu konopii indyjskich
)
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone