01-04-2005, 11:54 PM
Mroczny_Jezdziec napisał(a):Hahaha... ale sięuśmiałem. Ja, swego czasu największy maniak Acids w Polsce miałbym nieznać ich płyt... dobre 8)Atreju napisał(a):Acidzi nigdy nie byli zespołem thrashowym. Jedynie "Are you a rebel?" możnaby na siłęlekko pod thrash podciągnąć, ale też nie do końca. Acids to po prostu jajcarski heavy
To widocznie niesłyszałeś Infernal Connection, Broken Head czy Rock Is Not Enough. Niepowiedziałbym, że to jest heavy.
IC to połączenie thrashu z HC, ale napweno nie czysty thrash. Broken head to również w żadnym wypadku nie jest thrash, tylko jakieś "nowomodne pierdy", że o Acidofilli nie wspomnę. Pamiętam pewien komentarz z Radia, w którym pewien koleś powiedział, że Acids chyba chcą zostać nazwani polskim Kornem... coś w tym było
hock: Cytat:Niewiem czy wiesz ale Sepultura jest uznawana za jednego z niewielu prekursorów thrash metaluLudzie, pomóżcie mi wstać, na podłodze jest tak zimno
Kolejny dowcip (ty z kabaretu jesteś jakiegoś?).
Sepultura jednym z prekursorów thrashu... o ja nie mogie, chyba zaraz jebnę i nie wstanę. To thrash powstawał niby dopieero od połowy lat 80-tych? Sepa wydała debiut w 85 roku, więc zastanów siękilka razy zanim coś palniesz.