12-27-2004, 03:41 PM
Skippy napisał(a):Ja polecam Silent Hill'a, gdyż jest najbardziej klimatyczny ze wszystkich komiksów z jakimi do tej pory się spotkałem.
klimat klimatem , ale jakie boooskie wykonanie ++ ... Moim marzeniem jest mieć takie "brudne" kolorowanie jak w grugim zeszyscie .
Sus napisał(a):A niedawno Dobry Komiks wydał SILENT HILLa! Mocne ale kreska może odrzucić za pierwszym razem... Ostatnio wydawnictwa się przebudziły i zaczęły w komiks inwestować. Efektem tego jest szeroki wachlarz tytułów tak więc, do wyboru - co kto lubi.
W sumie poświęciłam swoje 6 zeta właśnie dla kreski , jakże innej od plastikowych bohaterow rysowanych od szablonu i kolorowanych chyba techniką cell shadingu ,jakich można spotkać w co drugiej pozycji
A SHill jest genialny . Każdy zeszyt rysowany przez kogoś innego - w pierwszym chamska , szkicowa kreszka tuszem i idealny modeling światłocieni na kompie ... W drugim typowa , ładna , komiksowo-amerykańska kreska i zamaszyste ruchy , jak na mój gust, farby akrylowej , pełno kropek , plamek ...
333 - only half evil