12-26-2004, 03:37 PM
powiedzieć Wam co ja sadzę o LP ???
a więc :
- to komerycjne lalusie
- nie znam zespołu który gorzej się sprzedał od nich
- słuchają ich zazwyczaj 7-13 latki które myślą że słuchają metalu (to mnie najbardziej irytuje)
- większość fanów lp to dziewczyny - nie mam nic przeciwko ale większość słucha ich "bo chester albo mike jest słodki"

- wyrobili sobie reputację twardzieli po płycie "Hybrid Theory" a potem zeszli na pieski maksymalnie ... przykład - "Breaking The Habit"
"My December" zresztą też
a poza tym gatunek muzy, jaki oni grają nazwałbym bardziej pop/rockiem jak nu metalem ...
kolejny klon których jest teraz mnóstwo
walić LP i LB !!!
nu metal to przelotna moda, przetrwa hip hop i metal, mieszanka tego jest tragiczna! większość zespołów tego typu się sprzedaje i zależy im tylko na kasie, a poza tym i tak kiedyś zlecą na dno ...
pewnie niedługo zostanę obrzucony g***em, ale dobra tam, przywykłem
a więc :
- to komerycjne lalusie
- nie znam zespołu który gorzej się sprzedał od nich
- słuchają ich zazwyczaj 7-13 latki które myślą że słuchają metalu (to mnie najbardziej irytuje)
- większość fanów lp to dziewczyny - nie mam nic przeciwko ale większość słucha ich "bo chester albo mike jest słodki"

- wyrobili sobie reputację twardzieli po płycie "Hybrid Theory" a potem zeszli na pieski maksymalnie ... przykład - "Breaking The Habit"
"My December" zresztą teża poza tym gatunek muzy, jaki oni grają nazwałbym bardziej pop/rockiem jak nu metalem ...
kolejny klon których jest teraz mnóstwo
walić LP i LB !!!
nu metal to przelotna moda, przetrwa hip hop i metal, mieszanka tego jest tragiczna! większość zespołów tego typu się sprzedaje i zależy im tylko na kasie, a poza tym i tak kiedyś zlecą na dno ...
pewnie niedługo zostanę obrzucony g***em, ale dobra tam, przywykłem
here is something you can't understand ... how i could just kill a man !!!