12-01-2004, 08:26 PM
aXe Rose napisał(a):fireball napisał(a):Zostawcie mojego slodkiego Michasiaa powaznie - Wisniewski nadaje sie do roboty jako...nie wiem...pomocnik pucybuta?Pomocnik pomocnika pucybuta?Taki co pierze szmatki do polerowania obuwia
a jakby mi sie do glana nachylil to...ŁUP!
No wiesz? On te kolczyki do mordy kupował za ciężko zarobione pieniądze, a Ty mu je chcesz wytrącić kopem? Toż to ryzyko - może będzie chciał kupić nowe i zacznie na nie zbierać wydając kolejny tuzin śmiercionośnych płyt![]()
a spiewa,ze zadnych granic...ja wole manadaryne,przynajmniej z niej jest polewka...a wisniewski,na biegunie,sie zeni,no bo tak bez komercji,jak zawsze...ja nie wiem...ja uwazam,ze ma morde po wypadku i nieudanej operacji,do dokrecili mu srubki,ale on to wymienil na kolczyki.i przefarbowal sobie wlosy,bo spalone troche byly...no i dostal po mordzie,ze zaczesto przychodzi do starej w odwiedziny.spoko wisniewski.wisnia,ja wole czeresnie
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.

a powaznie - Wisniewski nadaje sie do roboty jako...nie wiem...pomocnik pucybuta?Pomocnik pomocnika pucybuta?Taki co pierze szmatki do polerowania obuwia