07-23-2006, 06:46 PM
Kamael napisał(a):W takim razie po cholerę założyłeś ten temat skoro "nie ma co gadać"?
Nie ma co gadać o tym co pisali ludzie przez ostatnią stronę.
Kamael napisał(a):A czego się spodziewałeś? Że po pierwszym - agresywnym (ilość przekleństw nie ma tu nic do rzeczy) poście wszyscy będą Cię głaskać po główce i Ci przytakiwać?
Nie, ale moim zdaniem nie ma znaczenie jak długo jest się na forum. I nie powinno pisać się do innych userów (niezależnie jak sługo są użytkownikami forum), żeby "wypierdalali".
Kamael napisał(a):Ciekawi mnie, czy masz jakiekolwiek argumenty, czy posługujesz się jedynie stereotypami, a z wypowiedzi innych userów wybierasz i odpowiadasz tylko na nieliczne uwagi.
Wiele argumentów już tu padło (nie tylko z moich ust). Nie zapominaj również, że stereotypy nie biorą się z powietrza. Staram się odpowiadać na wszystko, jeśli coś pominąłem to przykro mi...
Kamael napisał(a):BTW, pochwal się jakiej muzyki słuchasz, wypowiedz się wreszcie w jakichś tematach, zaprezentuj swoją muzyczną wiedzę. Czekamy z niecierpliwością.
Wypowiadałem się w temacie o Masters of Rock, wypowiem się równiez w innych tematach, ale póki co czas mi nie pozwala.
METAL IS FOREVER!