11-19-2004, 01:04 PM
aXe Rose napisał(a):A do reszty - pewnie zazdrościcie Mecie, bo boicie się, że Wasze zespoły nigdy nie będą miały tylu fanów na całym świecie.Heh, nie wydaje mi się aby to był powód. Może na Britnejkę też bluzgamy dlatego, że jest bardziej popularna niż wszystkie kapele metalowe razem wzięte? (Oczywista nie chcę porównywac Metalycy
do Britney). Nigdy nie zazdrościłem jakimś tam kapelom tego, że mają więcej fanów niż moi ulubieńcy 
aXe Rose napisał(a):Bo nikt mi nie wmówi, że Oni tworzą muzykę tylko dla pieniędzy i podlizania się, jak Wy to nazywacie, KinderMetalom [...]Akurat obecne teksty Metalycy, mnie osobiście, na kolana nie rzucają. Ale to tylko moja, skromna opinia. Co się zaś tyczy muzyki dla kasy. No cóż... Nie będe Ci niczego wmawiał - ale swoje zdanie na ten temat mam.
Jak dla mnie problem IM i Metalycy polega na tym, że zamiast wycofac się w odpowiednim momencie (u szczytu kariery, gdy byli prawdziwą legendą sceny) oni wciąż grają i grają (niestety na coraz niższym poziomie - imho oczywiście)... A z zewnątrz wygląda to tak, jakby, w tej chwili, celem tej gry była przede wszystkim mamona.
Naturalnie wszystkie te poglądy są tylko moje i nie bic mnie za nie

Jebus - Boję się pytac ile Ty masz lat
"Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, spierwiastkuje. My kosmici Pi i Sigma dwa matplanetyczne znaki..."