11-18-2004, 07:07 AM
Jebus napisał(a):[...]Chuj was obchodzi jakie koszulki nosza.Dyskusja - słowo trudne i skomplikowane. Zerknij do słownika języka polskiego - gdy już poznasz jego znaczenie są szanse na to, że pojmiesz dlaczego o tym rozmawiamy.
Jebus napisał(a):Hehe boli was tu poniewaz nie nosza koszulek waszych zespolow.Jakoś mi to nie przeszkadza. Za stary jestem aby mnie to bolało
Wyrosłem już z takich chorób wieku dziecięcego.Jebus napisał(a):[...]a sami nie macie tolerancji dla siebie.Akurat to, że ktoś nie lubi IM nie świadczy o braku tolerancji. Raczej o innym guście muzycznym. A jakoś nikt nikogo za koszulki IM nie bije. Po raz kolejny odsyłam do słownika języka polskiego. Tym razem właśnie pod hasło tolerancja.
Jebus napisał(a):Iron Maiden jest legenda i to zywaTo że jest legendą determinuje tyle tylko, że wielu o tym zespole słyszało. Częśc powinna szanowac. Ale obowiązku słuchania, lubienia czy zakazu krytykowania nie oznacza.
Jebus napisał(a):[...]nie wypowiadajcie sie na temat...To już trąci lokalnym despotyzmem. Może oddychania też zabronisz?? A ktoś wcześniej o tolerancji wspominał...
Macias napisał(a):[...] albo mnie zaczep to skopie ci dupskoA to też wypowiedź w ramach zachaczająca o wspomnianą wyżej tolerancję?? Kurcze... niektóre teksty mnie przerażają... od czasów podstawówki równie twórczych nie słyszałem
"Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, spierwiastkuje. My kosmici Pi i Sigma dwa matplanetyczne znaki..."