11-17-2004, 02:54 PM
możę ja sobie teraz coś przypomnę 
Jak najszybciej ściągnąć gota z drzewa???
Odciąć linę, na której się powiesił
Pewien facet zaciągnął się do Legii Cudzoziemskiej. Jego oddział miał obóz na szczerej pustyni. Trzymał się nieźle, ale w końcu po dwóch tygodniach zachciało mu się kobiety. Nie wiedział co zrobić, więc udał się do dowódcy
- Co wy tu robicie, jak wie pan... jak zachce się wam kobiety?
-Mamy tu wielbłądzicę ....
-Dziękuję panu! - przerywa gwałtownie mężczyzna i zadowolony biegnie do zagrody.
Na drugi dzień uradowany podchodzi do dowódcy i mówi:
-Naprawdę, dziękuję panu, bardzo mi pan pomógł
-Ja chciałem tylko powiedzieć, że my na tej wielbłądzicy do miasta na kur*y jeździmy
Baca idzie po hali, nagle na wzgórzu widzi turystę robiącego pompki. Kręci głową z niedowierzaniem i tak mówi do siebie:
- Wielem już widzioł, ale żeby babe spod chłopa wywiało, to jesce ni

Jak najszybciej ściągnąć gota z drzewa???
Odciąć linę, na której się powiesił
Pewien facet zaciągnął się do Legii Cudzoziemskiej. Jego oddział miał obóz na szczerej pustyni. Trzymał się nieźle, ale w końcu po dwóch tygodniach zachciało mu się kobiety. Nie wiedział co zrobić, więc udał się do dowódcy
- Co wy tu robicie, jak wie pan... jak zachce się wam kobiety?
-Mamy tu wielbłądzicę ....
-Dziękuję panu! - przerywa gwałtownie mężczyzna i zadowolony biegnie do zagrody.
Na drugi dzień uradowany podchodzi do dowódcy i mówi:
-Naprawdę, dziękuję panu, bardzo mi pan pomógł
-Ja chciałem tylko powiedzieć, że my na tej wielbłądzicy do miasta na kur*y jeździmy
Baca idzie po hali, nagle na wzgórzu widzi turystę robiącego pompki. Kręci głową z niedowierzaniem i tak mówi do siebie:
- Wielem już widzioł, ale żeby babe spod chłopa wywiało, to jesce ni
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć