02-11-2013, 04:21 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-11-2013, 04:23 PM przez Rob Darkheim.)
Ja pamiętam jeszcze czasy jak grał Hellhammer (jeszcze zanim powstało Celtic Frost), więc jak Nocturno Culto i Fenriz budowali Darkthrone tym bardziej pamiętam...w zasadzie jestem z nimi i ich muzyką od momentu jak usłyszałem demo "Land of Frost" aż do dzisiaj (no może poza ich debiutancką płytą "Soulside Journey", która była dużym niewypałem).
Uważam, że ktoś kto uważa ich muzykę za shit jest wyjątkowym pajacem bo można ich nie lubić i nie słuchać, ale trzeba ich szanować. To samo uważam o tych co oceniają innych po tym czego tamci słuchają. Nie ważne czego się słucha...ważne jest jakie dźwięki się uzewnętrznia (a tym co to wątpią w Fenziza poprzez jego zamiłowanie do Techno polecam twórczość ISENGARD).
Uważam, że ktoś kto uważa ich muzykę za shit jest wyjątkowym pajacem bo można ich nie lubić i nie słuchać, ale trzeba ich szanować. To samo uważam o tych co oceniają innych po tym czego tamci słuchają. Nie ważne czego się słucha...ważne jest jakie dźwięki się uzewnętrznia (a tym co to wątpią w Fenziza poprzez jego zamiłowanie do Techno polecam twórczość ISENGARD).
W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!
Fryderyk Nietzsche
Fryderyk Nietzsche