02-03-2012, 01:08 PM
Wiem, byłam na nim
dokładnie 39 zł
i chce więcej, bo przysięgam, byłam na wielu koncertach w moim życiu, ale ten był definitywnie najlepszy. W dodatku, RS nie zrobili nic nadzwyczajnego, zwyczajnie wyszli na scenę, zagrali, zeszli. Nie potrzebowali show, zbędnego gadania, była muzyka i emocje, porwali za sobą publiczność. Rival Sons graja co mają w sercach, bez żadnej ściemy i udawania i to się czuje, że robią to z pasją i cieszy ich to, a swoją radość przekazują fanom. TO BYŁO COŚ PIĘKNEGO!
Jest duża szansa, że przyjadą w wakacje, planują wówczas dwumiesięczną trasę po Europie i mam nadzieję, ze przyjadą, a ja postaram się zrobić wszystko, żeby przyjechali!
dokładnie 39 zł
i chce więcej, bo przysięgam, byłam na wielu koncertach w moim życiu, ale ten był definitywnie najlepszy. W dodatku, RS nie zrobili nic nadzwyczajnego, zwyczajnie wyszli na scenę, zagrali, zeszli. Nie potrzebowali show, zbędnego gadania, była muzyka i emocje, porwali za sobą publiczność. Rival Sons graja co mają w sercach, bez żadnej ściemy i udawania i to się czuje, że robią to z pasją i cieszy ich to, a swoją radość przekazują fanom. TO BYŁO COŚ PIĘKNEGO! Jest duża szansa, że przyjadą w wakacje, planują wówczas dwumiesięczną trasę po Europie i mam nadzieję, ze przyjadą, a ja postaram się zrobić wszystko, żeby przyjechali!