05-23-2010, 02:16 PM
Zoltan napisał(a):porównianie społeczeństwa polskiego do duńskiegono blagam Cie kazdy normalny zrozumie, ze chodzilo mi o mentalnosc, a nie o czynniki ekonomiczne, ktore wplywaja na spoleczestwo.
Po prostu dziwi mnie to, ze studiujesz zdaje sie, ze 2 kierunki a bywasz tak ograniczony w swoich osadach.
ok, seria Twoich zajebistych wypowiedzi (oczywiscie wyjete z kontekstu i wybrane co ciekawsze zdania):
Zoltan napisał(a):Zresztą kogo to chuj jebie co ty czytasz a co nie.
Zoltan napisał(a):A kogo to pierdoli jak wyglądają albo czy pierdolą koty czy osły, ważne co potrafią zrobić.
Zoltan napisał(a):generalnie chuj dupa cycki
Zoltan napisał(a):Pedał - tyle ode mnie(o w.shakespeare)
Zoltan napisał(a):Czas na relikwię w postaci świętych genitaliów Kaczorowskiego
Zoltan napisał(a):Ja pierdolę co za wykurwiałe z myślenia społeczeństwo, nikt nie załapał. Ja gratuluję Wam tu zebranym absolutnego mózgowego niedojebstwa. Pragnę również dodać, iż nie jestem specjalnie zaskoczony.
Zoltan napisał(a):Ja poproszę jedną używaną bluzę. Pewnie cała w spermie :?nie chce wiecej mi sie szukac, ale sam prosiles to masz. I nie chce mi sie przesadnie z Toba dyskutowac, bo naleze raczej do bezkonfliktowych osob. chcialam Ci tylko na cos uwage zwrocic, bo juz wymieklam.
aha plus jeszcze wypowiedzi z shoutbox ;]
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me