05-23-2010, 01:53 PM
O ja tobie też zdarzy się pisać bzdury, choćby nieadekwatne porównianie społeczeństwa polskiego do duńskiego a jakoś ci nie mówie że piszesz bzdury. Domniemuję że wiesz co mówisz i szanuję twoje zdanie. A jesli juz chciałbym ci wytknąć bzdurę, to przynajmniej zrobie to rzeczowo, a nie będę sadzić ogólnikami w stylu "wszystko co piszesz to bzdury" jak tamci, do których się poprzednio zwracałem.
Jeszcze jako przykład odnośnie bzdur które mi zarzucasz,
hock:
Jeszcze jako przykład odnośnie bzdur które mi zarzucasz,
Zoltan napisał(a):Wracając do tematu póki co czynników stymulujących poparcie kandydatów na wybory jest coraz więcej, najpierw smoleńsk, potem objęcie zastępstwa przez komorowskiego a teraz jeszcze powódz. Jak narazie większości kandydatów nie ominęła żadna okazja, a jak wiadomo okazja czyni złodziejaI gdzież ja tu napisałem bzdurę poza prostym stwierdzeniem faktu. Podobnie jak w moich poprzednich stwierdzeniach dotyczących demokracji medialnej - notabene naukowo potwierdzonej. No albo mi to wyjaśnisz albo dołączysz do tej bandy chuja, która jak nie dorasta do dyskusji, to potrafi tylko z niej kpićJKM jak narazie udowadnia swoje, powiedział że pierdoli tam jechać z kataklizmu sobie słupki wyborcze wyrabiać. Podoba mi się taka postawa.
hock:

JKM jak narazie udowadnia swoje, powiedział że pierdoli tam jechać z kataklizmu sobie słupki wyborcze wyrabiać. Podoba mi się taka postawa.