05-22-2010, 09:33 PM
Necro Desecrator napisał(a):No cóż, prawda w dupe kole.Sacred napisał(a):pisz tak dalej a niedługo i twoje zdjecie sie pojawi razem z rajtuzem i jego suką z podpisem "czas przeorania to czas oczyszczenia"![]()
Zoltan napisał(a):Powtarzasz te same głupoty co pare miesięcy temu. Poza tym merytoryczna dyskusja w ustach tępego dresa brzmi cokolwiek dość gołosłownie, prawda? Zrób sobie i nam przysługę i zrób to samo co wtedy - popłacz sie że ci pojechałem i spierdalaj z forum na kolejne 2 miesiące
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):No i to jest kurwa rzeczowa i sensowna odpowiedź. Pozwól, że do dalszych twoich bełkotów nie będę się odnosił, ponieważ niestety mam lepsze rzeczy do roboty niż użeranie się z tępakami, do których odkąd sięga moja pamięć nic nie dociera.Zoltan napisał(a):popłacz sie że ci pojechałemJesteś pewien, że żyjesz w tej samej rzeczywistości co ja? : D
Wracając do tematu póki co czynników stymulujących poparcie kandydatów na wybory jest coraz więcej, najpierw smoleńsk, potem objęcie zastępstwa przez komorowskiego a teraz jeszcze powódz. Jak narazie większości kandydatów nie ominęła żadna okazja, a jak wiadomo okazja czyni złodzieja
JKM jak narazie udowadnia swoje, powiedział że pierdoli tam jechać z kataklizmu sobie słupki wyborcze wyrabiać. Podoba mi się taka postawa.