05-22-2010, 08:51 AM
Sacred napisał(a):to co piszesz mówi samo za siebie wystarczy
Cytat: tylko żebyś to ty użył czasem mózgu i poczytał to co tu wypłodziłeś.Czyli które wypowiedzi i co ci w nich nie pasuje. Pytałem już o to wcześniej. Jeśli nie potrafisz wyjaśnić tego co masz na myśli to jak narazie to właśnie twój przypadek nie wykazuje jakiejkolwiek aktywności mózgowej.
Cytat:A co do generatora postów to w twoim przypadku żadnego nie potrzebaNo mi nie potrzeba, bo używam własnego mózgu. Czego niestety nie można powiedzieć o tobie.
Cytat:bo nawet przedszkolak by ci pojechał za te bzdury co wypisujesz.Jak narazie - nie ubliżając przedszkolakom - nawet ty mi nie pojechałeś.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ale weź mi typie powiedz, jak można niby z Tobą dyskutować merytorycznie, skoro nie dość że jesteś brudasem, to do tego debilem? : DPowtarzasz te same głupoty co pare miesięcy temu. Poza tym merytoryczna dyskusja w ustach tępego dresa brzmi cokolwiek dość gołosłownie, prawda? Zrób sobie i nam przysługę i zrób to samo co wtedy - popłacz sie że ci pojechałem i spierdalaj z forum na kolejne 2 miesiące