05-17-2010, 10:26 PM
Ale ja nie mówie, że on święty jest. Do chuja nikt w tej zajebanej Polsce święty nie jest, a wybory polegają na wyborze mniejszego zła.
tak mi sie widzą obecni kandydaci:
Komorowski - całkiem OK, ale jego bezbarwność mnie nie przekonuje
Kaczyński - wiadomo
Napieralski - chuj wi jakie ma zapędy, lepiej widziałbym tu Olejniczaka
Jurek - bezbarwny
Lepper - wiadomo
Mikke - tu niby jest OK, ale... właśnie czy ewentualna prezydentura nie odpierdoliła mu w głowie? no i ta kokarda - za chuja nie jest poważna
Olechowski - hmmm moje oczy i świadomość postrzega go jako zrównoważnego i odpowiedzialnego dyplomatę.
Mój idealny typ: z lewa Cimoszewicz, Kwaśniewska, z prawa Sikorski
na zakończenie powiem tylko tyle: kto by nie wygrał i tak będzie chujnia, bo prezydent to se może co najwyżej z Obamą w golfa grać.
Moja wizja na nadchodzące 5-10 lat: teraz wygląda Komorowski, za rok wybory wyrywa platforma, zmienia konstytucje w sposób dający totalną władze premierowi.
tak mi sie widzą obecni kandydaci:
Komorowski - całkiem OK, ale jego bezbarwność mnie nie przekonuje
Kaczyński - wiadomo

Napieralski - chuj wi jakie ma zapędy, lepiej widziałbym tu Olejniczaka
Jurek - bezbarwny
Lepper - wiadomo

Mikke - tu niby jest OK, ale... właśnie czy ewentualna prezydentura nie odpierdoliła mu w głowie? no i ta kokarda - za chuja nie jest poważna
Olechowski - hmmm moje oczy i świadomość postrzega go jako zrównoważnego i odpowiedzialnego dyplomatę.
Mój idealny typ: z lewa Cimoszewicz, Kwaśniewska, z prawa Sikorski
na zakończenie powiem tylko tyle: kto by nie wygrał i tak będzie chujnia, bo prezydent to se może co najwyżej z Obamą w golfa grać.
Moja wizja na nadchodzące 5-10 lat: teraz wygląda Komorowski, za rok wybory wyrywa platforma, zmienia konstytucje w sposób dający totalną władze premierowi.