04-30-2009, 09:42 PM
Removed2 napisał(a):Zachowaj swoje żałosne rady dla siebie.
tyle ze to nie byla rada...
Removed2 napisał(a):Szkoda, że gówno o nim wiesz, tak jak o czymkolwiek we wszystkich tematach w jakich się wypowiadasz, przynajmniej na tym forum.
oj zdziwilbys sie kmiocie, i to w obu kwestiach
Removed2 napisał(a):Chyba się rozpłacze, ale żeś mi pojechał wklejając moje zdjęcie sprzed roku po raz 10
a co ja kurwa poradze ze jest tak zajebiscie smieszne? btw doucz sie matmy
Removed2 napisał(a):No, mam nadzieje, że Twoje zjebane geny nie przeniosą się dalej. Skurwiałych analfabetów wtórnych w tym kraju wystarczy.
analfabeta wtornym nie jestem (i nie masz podstaw by tak twierdzic, bo wszystko temu przeczy), mimo to uwazam ze silni fizycznie analfabeci wnosza do puli genetycznej wiecej dobrego niz takie bezproduktywne, zmizerniale cipki jak ty
Removed2 napisał(a):Żałosne to są Twoje napinki i wypowiadanie się o moim życiu, gdy gówno o mnie wiesz.
tego bym na twoim miejscu nie byl taki pewien
Removed2 napisał(a):Skończ się kompromitować, jeszcze możesz z tego wyjść z twarzą.
ty juz wyszedles z twarza, a wlasciwie splesnialym, niemytym ryjem:
![[Obrazek: tomcio.jpg]](http://img18.imageshack.us/img18/5862/tomcio.jpg)
jak widzisz nie zakonczylo to twojej kompromitacji, wrecz przeciwnie
Removed2 napisał(a):lenin139 nie napisał(a):jestem gownem,Miło mi, Tomek.
lenin139 tak naprawde napisał(a):jestes gownem,
to bylo bardziej zalosne od widoku twojej spedalonej mordy - marna podrobka cytatu, zebys mogl pokozaczyc starym i niemodnym juz tekstem z zerowki. kazdy zreszta moze przewinac i zobaczyc oryginal.
bedac toba, po podobnej zagrywce ze wstydu spierdolilbym na madagaskar.
ale ty nie masz nic do stracenia, cwelu, ciezko wiec wymagac od ciebie fair playu.
dziecinstwo spedzone w piwnicy nie nauczylo cie widac pokory
a, czy poza tym nie widzisz ironii sytuacji w ktorej witasz sie z gownem, mowiac mu:
"milo mi", po czym przedstawiasz sie? lepszych przyjaciol nie potrafisz sobie znalezc?
Removed2 napisał(a):Jakoś nikt nigdy nie powiedział mi tego w twarz
bo z geby jebie ci kalem?
Removed2 napisał(a):Jeśli Cię to satysfakcjonuje to zdaję sobie sprawę, że jestem chudy. Co nie zmienia faktu, że już nie takich cwaniaków, kozaczków się pruło.
prules sie? tak tez myslalem, ze jestes konfidencka kurwa. pograzasz sie chuju w odmetach wlasnego gowna, mam nadzieje ze szybko tam zgnijesz
Removed2 napisał(a):Dobra, widzę że Twoja postępująca niepełnosprawność umysłowa jest już poważnym problemem, zatem będe zmuszony mówić jak do psa.
czyli tak samo jak twoj tato do ciebie, gdy kazal ci sie wypinac? musisz mnie jednak darzyc jakims sentymentem, wzruszylem sie
Removed2 napisał(a):Nie mam piwnicy.
nie mialem na mysli twojej domowej piwnicy. na miejscu twoich starych tez nie ryzykowalbym trzymac cie tak blisko, jeszcze sasiedzi dowiedzieliby sie o twoim istnieniu i bylby wstyd na cala dzielnie
Removed2 napisał(a):Czy mam po prostu napisać ,,twoja stara'',
zazdroscisz ze moja matka w przeciwienstwie do twojej przyznaje sie do mnie?
Removed2 napisał(a):uznać cię za kompletnego idiote i
...wypic brudzia?
Removed2 napisał(a):skończyć z Tobą rozmawiać?
a po co w ogole rozmawiasz? bronisz resztek swojej nedznej reputacji?
Removed2 napisał(a):lenin139 napisał(a):kierowca autobusu nie jestes wiec na pewno.Nie wynika, możesz spierdalać.
jestes kierowca autobusu?!
Removed2 napisał(a):Crying or Very sad
tato juz idzie, wytrzesz lzy jego napletem
Na barykady, ludu roboczy,
Czerwony sztandar do góry wznieś!
Cześć Lassallowi, Marksowi sława,
Precz z burżuazją, ludowi cześć!
Czerwony sztandar do góry wznieś!
Cześć Lassallowi, Marksowi sława,
Precz z burżuazją, ludowi cześć!