04-30-2009, 02:53 PM
Removed2 napisał(a):(...)
nie chce mi sie nawet komentowac twojego pierdolenia.
odnosnie tematu mam tylko pare luznych pytan: czy sluchanie "piesni" o arjach, wojach, oraniu lewakow, kapitalizmie, libertynizmie, korwinie-mikke, upr-ze, zemscie, toporach, mieczach, mlotach, zmijach, perunach, swarogach, wszebadach, wikingach i slowianskich dziewicach pomaga ci leczyc kompleksy? nie smuci cie czasami ze taka ciotka jak ty nie zblizy sie do swojego idealu nawet na odleglosc roku swietlnego?
moze w koncu wyszedlbys z domu, udal sie do urologa zoperowac stulejke, znalazl sobie dziewczyne/chlopaka, i przestal pierdolic bzdury o arjach, kelthuzie i libertynizmie?
moim zdaniem takie zycie jest chyba ciekawsze
Removed2 napisał(a):Proponuje pojedynek, ktoś wtedy będzie pipką, ale nie wąsatą ale okaleczoną i nie ja, a Ty.
![[Obrazek: tomcio.jpg]](http://img18.imageshack.us/img18/5862/tomcio.jpg)
mam to, chlopczyku, rozumiec jako niewybredny zart z twojej strony, tak?
wystarczy cackania sie z ciotami, czas zajac sie dobromirem
TEZA: dobromir nie pochodzi z z-pomorskiego. jest za to slazakiem, w dodatku licealista
po przymknieciu oka na jego najezdzanie na brudnych slazakow (zapewne robil to dla zachowania pozorow), zostaje mi cos takiego:
dobromirsite napisał(a):BTW Prawdziwy Ślązak nie mieszka w bloku, debilu jebany.
co dla ciebie oznacza "prawdziwy slazak", pisany jeszcze z wielkiej litery? dlaczego nie mieszka on w bloku i co cie to do kurwy obchodzi? wychodza regionalne niesnaski? ale to akurat jeszcze slaby dowod
ten jest duzo lepszy:
dobromirsite napisał(a):RamzeS to pieroński gorol, ze Sosnowca. A jak bajtlu myslisz że nie byda cie rozumioł jak bydziesz pisoł po śląsku to żeś jes w dużym błyndzie. Moja potynżno wszechmoc i wszechwiedzo pozwalo mi godać w kożdym jynzyku. Zatym leć na gruba i zmaszkieć trocha wonglo, i wypierdalej z tego forum.
i nie probuj sie tu nawet wykrecac kolega ze slaska. nawet gdybys poduczyl sie gwary, nie mialbys powodu by wyzywac ramzesa od "pieronskich goroli". poza tym skad wiesz ze w sosnowcu mieszkaja akurat sami gorole? kim jest dla ciebie gorol? jakie ma to znaczenie dla niby-pomorzanina?
hanys i gorol, jeden chuj, taka jest opinia calej polski. z wyjatkiem slaska oczywiscie
dobromirsite napisał(a):A zdjęcie oczywiście z wakacji nad morzem.
wakacji nad morzem? to gdzie ty w koncu mieszkasz? i nie pierdol mi o sargassowym, wszyscy doskonale wiedza ze miales na mysli baltyk
dobromirsite napisał(a):Więcej zdjęć kurwy nie dostaniecie!
a ja wlasnie chcialbym zobaczyc jeszcze jedno, na ktorym siedzisz przed kompem piszac posta na forum rms. tak dla upewnienia sie czy tego zdjecia nie znalazles gdzies w necie, co wielka sztuka nie jest
(btw, mozliwe ze zle zrozumialem i ta kobieta na zdjeciu to kurwa, a ty nie chcesz dac wiecej jej zdjec; w takim wypadku sry)
pozwole sobie przypomniec jeszcze katarzyne z. na kill liscie, oraz wierszyk "niech zginie ewa w."
mam nadzieje ze jestes swiadom iz na tlumaczenie tego kumplem z liceum nikt nie dal sie nabrac?
jeszcze to:
jankier napisał(a):ps. na stronie rozpierdala mnie jeszcze ten aryjski margines z "zeszytu od polskiego" na obrazku głównym "kill list"
a na zakonczenie
dobromirsite napisał(a):Jestem programistą.
a jakie znasz jezyki programowania?
z niecierpliwoscia oczekuje na to jak ustosunkujesz sie do powyzszych zarzutow
srawa!
Na barykady, ludu roboczy,
Czerwony sztandar do góry wznieś!
Cześć Lassallowi, Marksowi sława,
Precz z burżuazją, ludowi cześć!
Czerwony sztandar do góry wznieś!
Cześć Lassallowi, Marksowi sława,
Precz z burżuazją, ludowi cześć!