04-29-2009, 08:33 PM
lenin139 napisał(a):sry lamusie, ale twoja malenka mozgownica znow nie pojela istoty sprawy. postaram sie ja wiec wylozyc lopatologicznie:Po Twojej żałosnej reakcji widać, że trafiłem w czuły punkt.
Cytat:otoz jakakolwiek twa opinia na temat wyzszosci arjow, poganskiej muzyki, i w ogole wszystkiego z gory traci wszelka wiarygodnosc gdy spojrzy sie na twoje zdjecie.bo? nie widze związku.
Cytat:twor na nim przedstawiony jest wlasciwie dokladnym przeciwienstwem idealu heteroslowianskiego wojownikai?
Cytat:- zalosna wasata pipka kaleczaca sie pewnie przy przewracaniu stron w ksiazkach.Proponuje pojedynek, ktoś wtedy będzie pipką, ale nie wąsatą ale okaleczoną i nie ja, a Ty.
Cytat:ile ty kurwa mozesz wiedziec o blond dupach, toporach i barbarzyncach - tyle chyba co grales w wow-a?Interesuje się tym, wystarczy. Czy historyk badający cywilizacje majów, musi budować piramidy? Czy ktoś kto interesuje się cywilizacją azteków musi składać ofiary z ludzi? Jesteś niereformowalnym przykładem kretyna stawiając mi takie zarzuty.
Cytat:wez dzieciaku spierdalaj stad i nie pokazuj wiecej swojej mordy - jest ona zajebistym posmiewiskiem nawet na tle reszty ekipy kelthuza, z nim wlaczniePrzygotuj się na zemste Swaroga i reszty pogańskiej hordy z panteonu słowiańskiego, niegodziwy psie!
Cytat:to juz twoj kumpel mial wiecej pomyslunku nie umieszczajac na necie swojego zdjecia, chociaz dam sobie uciac kutasa ze dobromir rowniez wyglada jak cipaChyba żartujesz? Przecież Ty nie masz kutasa.