04-27-2009, 08:54 PM
lenin139 napisał(a):mwahahaha, wez mnie kurwa cioto nie rozsmieszajMorda służąca za kontrargument. Sorry, stary ale większego kretyna jak Ty to w życiu nie widziałem. Możesz spierdalać dalej obciągać kolegom, z takim poziomem inteligencji i tak do niczego innego się nie nadajesz.
twoja zjebana morda moze sluzyc za decydujacy kontargument w kazdej dyskusji z toba, wiec pomysl dobrze i wypierdalaj stad w podskokach - bo i tak stoisz na straconej pozycji
lenin139 napisał(a):nie wiem jak ty to widzisz (i gowno mnie to obchodzi) ale dla mnie tym gorzej swiadczy o cwelu keltuzie fakt ze jedyne co potrafi to napinac sie na necieJako, że jesteś upośledzony umysłowo, jak i w kwestii czajenia kvltu, nigdy nie zrozumiesz, że KelThuz śmieje się do monitora patrząc jak takie skurwiałe pijawki jak Ty napinają się na niego.
lenin139 napisał(a):tu juz kurwa nie wiem co napisac, pokemonie - za takie teksty nadajesz sie wlasciwie jedynie do utylizacjiŻe nie wiesz co pisać widać już od dawna, ale w takim razie radzę Ci wypierdalać. No chyba, że chcesz się dalej ośmieszać.