04-22-2009, 10:31 PM
co do reszty:
nawet nie chcialo mi sie tego czytac, na pierwszy rzut oka widac ze nie napisales nic z sensem
niepotrzebny bylby zaden cios, na sam widok wybiedzonego pyska pedalka viperka serce pekloby mi z zalu
"krowa, ktora duzo ryczy, malo mleka daje"
aha, chcialbym jeszcze zapytac, ile osob z kill list zaorala juz potega zemsty peruna
no i co to do kurwy nedzy jest ta czelusc?!
Removed2 napisał(a):oramy ble ble pierdu pierdu bla bla
nawet nie chcialo mi sie tego czytac, na pierwszy rzut oka widac ze nie napisales nic z sensem
dobromirsite napisał(a):Jedno takie uderzenie i zmarłbyś w konwulsjach pierdolony marksisto!!!
niepotrzebny bylby zaden cios, na sam widok wybiedzonego pyska pedalka viperka serce pekloby mi z zalu
dobromirsite napisał(a):lenin139-widzę że komuchy wkraczają na forum. Co skurwysynie? Wpierdol byś nie chciał? Oczywiście trafiasz na KILL LIST lewacki pedale! Powiedziałem - czas zaorać socjalizm! A ty kurwa jesteś na moim celowniku! Zniszczę cię aż do całkowitego zaorania, aż sczeźnie twój zjebany rozum, a wtedy będziesz prosił Swaroga o litość gdy cię będzie kastrował płomiennym żarem aryjskiej stali! KILL!!!
"krowa, ktora duzo ryczy, malo mleka daje"
aha, chcialbym jeszcze zapytac, ile osob z kill list zaorala juz potega zemsty peruna
no i co to do kurwy nedzy jest ta czelusc?!
Na barykady, ludu roboczy,
Czerwony sztandar do góry wznieś!
Cześć Lassallowi, Marksowi sława,
Precz z burżuazją, ludowi cześć!
Czerwony sztandar do góry wznieś!
Cześć Lassallowi, Marksowi sława,
Precz z burżuazją, ludowi cześć!