04-22-2009, 09:01 PM
Namnożyło się tego robactwa tutaj ostatnio.
Oramy.
Oramy.
lenin139 napisał(a):i zemsci sie na mnie najlepszy kiler rajtuza, removed2 vel rambo vel pytogniot vel miekka faja?Nie, no jak na razie to mści się na Tobie tylko i wyłącznie Twoja własna głupota.
oz kurwa, juz spinam poslady!
lenin139 napisał(a):takimi tekstami mozesz sobie smialo zripostowac kolegow z piaskownicy, ale tutaj jednak powinno byc tobie z tej racji troche wstyd...Sam debilu, rozpocząłeś dyskusje na poziomie rynsztokowym, to teraz ponieś tego konsekwencje
lenin139 napisał(a):szkoda tylkoSzkoda to mi wyłącznie Ciebie. I to nie za coś konkretnego, za całokształt.
lenin139 napisał(a):ze wizja ta nigdy nie wyszla poza ramy twoich nocnych marzen zwienczonych biala plama na slipach, czy chuj wie jaki aryjski rodzaj bielizny ty nosiszWiem, że chciałbyś moją bielizne, ale niestety muszę cię rozczarować. Nic z tego! Ale śmiało możesz dostać białą plame, o której tak rozmyślasz. Lecz nie na slipy, a na własny ryj.
lenin139 napisał(a):PS bylbym wdzieczny gdybys wytlumaczyl mi co to za cudo ta lodowa czelusc, i gdzie mozna ja znalezcByłbym wdzięczny jak byś skończył gimnazjum z oceną pozytywną. Wtedy nie zadawałbyś takich debilnych pytań.
jankier napisał(a):przeca glany to lawackie obuwiePrzeca Ty nie masz o czymkolwiek pojęcia, a tym bardziej o tym co jest lewackie, a co nie.
jankier napisał(a):ni to co twoja. szczyty elokwencji i złotych myśliDziękuje i wypierdalaj.
jankier napisał(a):blog o glanach byłby bez sensu. zresztą blogi piszą albo dziunie z fotki, albo politycy/publicyści, albo pedały. i tu metodą negatywnej eliminacji jako, że politykiem czy dziunią nie jesteś...Na pewno opinia gościa, który twierdzi że libertarianizm to feudalizm nie jest dla mnie miarodajna. Możesz spierdalać z powrotem do nory.