03-27-2009, 07:49 PM
dobromirsite napisał(a):jankier napisał(a):dzięki tobie właśnie wygrałem browara.
Oto właśnie twój obraz. Rozpity towarzysz pzpr-u. I co lewacki pijaczku? Widzę, że polityka faszystów i komunistów rządzących państwem ma się dobrze. Dalej prowadzą oni swoje gierki. Byleby upodlić dumnych Słowian.
Tak upadła Rzeczpospolita. Przez pijaństwo i rozpustę. Zatem pij i gnij dalej, menelu.
ke? ten browar leży sobie grzecznie w lodówce z mu podobnymi i czeka na jakąś bibę i nie pierdol żeś taki abstynent zią. no chyba, że faktycznie jesteś tru i nie pijesz alkoholu tylko jakieś napary z muchomorów i piołunu, bo nie uwierzę, że na trzeźwo sypiesz takimi tekstami.
dobromirsite napisał(a):jankier napisał(a):a to prawda, że miód aryjskich dzikich pszczół ze świętej prastarej dąbrowy leczy wszystko?
To mity szerzone przez naszych przeciwników.
Oszczerstwo w typowym sowieckim wydaniu.
Napisz kto ci podał takie informacje? Czy to kolejny TW czy pracownik TVN (czytaj KGB)? Jeżeli chcesz lekarstwa do idź do miejscowego chramu lub żercy, on ci na pewno pomoże. Ale na początku, musisz jebany skurwysynie, przeprosić mnie i pana KelThuza!
to akurat sam wymyśliłem. czy jako potencjalny "kolejny TW czy pracownik TVN (czytaj KGB)" mogę liczyć o uaktualnienie o kolejne zarzuty mojego profilu na kill list?

![[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]](http://images31.fotosik.pl/138/c8b259e3332eeddf.jpg)