11-01-2008, 06:37 PM
no name napisał(a):Chyba nie bywacie na koncertach black metalowych i nie tylko gdzie to słowo jest skandowane bardzo często.Wybacz, ale towarzystwo śmierdzących pchlarzy z wymalowanymi ryjami nie bardzo mnie kręci.
Cytat:Bo tego słowa nie ma w żadnym słowniku... narodziło się w Black Metalu.Ja mam wrażenie, że ty się narodziłeś w black metalu. Uściślając, zostałeś poczęty w kącie sali na koncercie jakiegoś podrzędnego gówna.
Cytat:A Hail i Heil różni się tym, że np. heil to bardziej nazistowskie pozdrowienie, a Hail używa się żeby coś wychwalać i kiedy mówi się Hail na metalowym forum to chyba oczywiste, że chodziło Hail Satan... jak można takich podstawowych rzeczy nie wiedzieć...Hehehe
Nie no, ty się nabijasz, nie?
Cytat:A co do Pana Eulogy, przejrzałem sobie jego posty w innych tematach...Ja pierdole, jaki kurwa wieśniacki burak, pierdolisz jak niedorozwuj i do wszystkiego się przypierdalasz.Primo:
niedorozwój - niedorozwoje. Ó-O. Poziom - podstawówka. Dość wczesna, zresztą.
Secundo:
Przypierdalam się nie do wszystkiego, a do wszystkich. Do wszystkich, którzy zamykają się w universum idiotów i tępaków.
No i wisienka na torcie:
Cytat:Ja pierdole...proponuje jakiemuś moderatorowi powywalać te wszystkie posty z offtopem