10-20-2008, 03:05 PM
Mjollnir napisał(a):nie no do chuja że wacława, mistrz elokwencji i analizy.Cytat:a twoja dupa zjada jaja. już możesz spierdalać zanim się rozkręcę.
Ale mnie nastraszyłeś tym postem.
Ty wydajesz się najmniej inteligentny z całej gromadki. A po twoim avatarze i podpisie od razu widać, że jesteś pedałem. Pewnie kręcisz z Eulogy. Książę i jego księżniczka. Wiodomo kto jest bierny a kto aktywny w tym homoseksualnym związku.
Podsumowując: jesteście żałośni
Za to ty kurwa błyszczysz, gość szukający lenonek żeby wyglądać jak pogańsko-wikińska wersja leona zawodowca, wytykający braki intelektu samemu osiągając szczyty kreatywności w wyzwaniu kogoś od pedałów.
Na pewno wujek Andrzej mówił ci jaki jesteś wyjątkowy, gdy przebierał cię w sukieneczkę od komunii swojej córki i kazał się mocno przytulić do wujaszka plecami. Powiedz jeszcze coś ciekawego zapluta, znaleziona w dziurawym pontonie genitalna katastrofo. Zamiast gryzaka jak ząbkowałeś dostałeś młotek, zamiast mlekiem pojony byłeś mixolem, i generalnie chuj ci między łopatki i patyki mojemu psu przynosiłeś.
Spytaj lepiej matki dlaczego twoje talerze zawsze stały pod stołem.
Eulogy, podejrzewam, że może dlatego że w realu nigdy z nikim nie wymienił grama obelg. Za to często zmieniał bieliznę z powodów grubszych niż byle draska.

.