09-14-2008, 08:52 PM
marcky napisał(a):Nie rozmieszaj mnie młodzieńcze bo mi zajady pękają na samą myśl.Jestem od ciebie z całą pewnością starszy,więc nie synkuj mi tu.bardzo jesteś miły synku ale wypierdalaj się skórować pod foto Sandry, zaczynasz być nudniejszy niż włóczykij
marcky napisał(a):o Sarah Brightman,a może mi tu jakieś operówy jeszcze wstawiszTragedia. Jesteś głupszy niż rysunki w dworcowych kiblach.
marcky napisał(a):Coś tam czytałeś,coś tam słyszałeś znawcę i melomana strugaszHahahaha weź wypierdalaj cieciu i sie nie pogrążaj jeszcze bardziej. Żeby znac te nazwiska wystarczy wpisać w google "best female singers", ale ty nawet na to nie wpadłeś bo zbyt jesteś zajęty gładkim szlifem pod jedną laskę. I jeszcze na tej podstawie zakładasz że możesz dissować "znawców" jako Znawca. Nie no korwa, nowego Retorna Bóg mi zesłał na foro.
marcky napisał(a):tam się przekonasz co potrafi jej kopara i dopiero się mądrujno nie powiem, literat
marcky napisał(a):Po drugie nie jest zapomnianą laską z lat dziewięćdziesiątych,bo GA grało więcej po 2000 roku,a Sandra nadal tworzy i jest młodszaDobrze, jest wokalistką zapomnianej kapeli z przełomu wieków. To że się lamusie będziesz napinał i kłócił że jest inaczej nie zmieni tego faktu. Nikt tu nie pisze ze to chujowa kapela i że lalka nie umie/umiała śpiewać. Po prostu to zespół który miał parę hiciorkow i się skończył, jak setki innych. Nie zapisał się trwale i na zawsze w historii muzyki jako "niezapomniany", widocznie ci najlepsi muzycy na świecie i ta wyjebana w pizdu wokalistka nie mieli jednak tak nieskończenie zajebistych talentów i możliwości.
A teraz możesz wrócić do ściągania golfa.
marcky napisał(a):co możesz na jej temat mądrego napisać,a skoro tak to po jakiego grzyba się tu udzielaszbo śmiech to zdrowie, a twoje hemoroidy stary dziadu są już pewnie zagrożone tym napięciem
marcky napisał(a):Poniał czy powtórzyć jeszcze raz?Nie no, opierdol jak w szkole.
Myślę że możesz powtórzyć jeszcze kilka razy.