09-13-2008, 03:12 PM
Cytat:osobiscie?Nie nieosobiście.
Cytat:słucham? najlepszych muzyków? przemyslałeś to?Jak najbardziej,za jednych z najlepszych.
Cytat:litości. Gdzie ten wielki artyzm? W tych chwytliwych numerach będących niemal popem tyle że w szufladce muzyki gitarowej?Zdecyduj się,nu metal to czy pop!
Nie w chwytliwych numerkach,ale w całym dorobku.Uważasz,że chwytliwy numer wymaga mniej artyzmu od tego"ambitnego"?Ja nie.Przykro mi,litości nie będzie.Sandra to fenomenalna wokalistka i znakomita,genialnie uzdolniona ARTYSTKA.Zasłużyła na uznanie dzięki swej pracy i talentowi,a nie parciu na"szkło".
Każda znana kapela ma w swym dorobku mniej lub bardziej chwytliwe kawałki.A do popowej szufladki muzyki gitarowej można by wcisnąć połowe dorobku szeroko pojętego rocka i to bez najmniejszego wysiłku.
Cytat:watch me.Gdy tak było to byś się nie odzywał w tym temacie.Ale widać,że GA cię drażni i intryguje.
bo mi przychodzi to z ogromną łatwością
Chyba,że ci się nudzi więc prubójesz nawiazać konwersację wobec której nie mam nic przeciw.
Cytat:a skąd wytrzasnałeś to w moim poście?Wynika to z kontekstu w jakim to ująłeś jakoby granie owego stylu czy gatunku oraz z tym związanych"hiciarskich radiowych kawałeczków" miało być czymś bee!Domyślam sie,że cacy jest tylko to co ty słuchasz i zatwierdzasz.
Cytat:Moje "dlaczego" odnosiło się do tego, że uważasz ich za najlepszych muzyków.Ale jak ryczącą.Czy to ma być zarzut w ogóle?Poza tym także wspaniale śpiewającą!
Co zostało ostatecznie przez ciebie wyjaśnione, że to jednak zwykłe, szkopskie szarpidruty z ryczącą laską na wokalu.
Muzyków uważam za jednych z najlepszych a nie za najlepszych!A zwykłymi szarpidrutami byli na początku jak każdy kto się dorwie do gitary.Od dawna są mistrzami w swoim fachu. 8)
Cytat:bardzo ciekawy wniosek wysnułeś po rzuceniu przezemnie jednego zdania. bardzo.Pisz obszerniej i bardziej zrozumiale, nie każdy jest tak elokwentny jak ty.
Cytat:GAfanatycy nie są fajni.Bardzo dowcipne,ale to temat o GA,a nie o ich fanatykach.