03-22-2008, 01:45 PM
balzac napisał(a):Rojek ma zaprosic Plum, Potty Umbrella, Kristen, 3moonboys, Variete i Apteke :F
Poinformowałeś go już o swoich życzeniach, czy ciągle żyje w nieświadomości?
Apteka z resztą już była, więc raczej nie przychyli się do Twojej prośby ;P.Cytat:Nooo, to jak na razie mnie najbardziej kusi Of Montreal, Kammerflimmer Kollektief, Motion Trio i Waglewscy. Muchy - niet, a reszty zbyt dobrze nie znam nawet
Of Montreal i Kammerflimmer - wiadomo, miazga będzie.
Clinic obadaj, chłopak. Pierwsze płyty mogłyby Ci siąść. Kling Klang też sprawdź, bo noise'owe to, więc też mogłoby Ci się spodobać (na exo ostatnio ktoś wrzucił płytkę). James Chance powinien jak najbardziej być z Twojej bajki, bo to przecież reprezentant nowojorskiej sceny No Wave z lat 70-tych (na exo ostatnio wrzucona składanka gdzie są jego kawałki, więc bierz - na 100% Ci się spodoba).
DAT Politics i So So Modern znam tylko z myspace i IMO powinno być nieźle. Waglewscy mnie nie bawią, więc pewnie w tym czasie zrobię sobie przerwę na piwo
. Muchy? Dobrze, że będą, ale to prawdopodobnie będzie mój trzeci ich koncert, bo idę 2 kwietnia i na Cracow Screen Festival gdzie też będą, tak więc podjarki z mojej strony nie będzie ; ).