02-23-2008, 03:40 PM
Wpierw zarejstrowałem się tutaj by dać informacje na temat mojej kapeli i raz na ruski rok coś utaj przeczytalem (np. opierdol kisla pod moim adresem ,ze powtórzyłem jego informacje :F). Potem zaczalem cześciej wchodzić, dowiedziałem się ,ze balzac jest z ciecha (w ten sposob nasza przyjaźń rozkwitła), a może bylo odwrotnie ,ze wszedłem utaj bo dowiedziałem się ,zę balzac tu siedzi. Już nie pamiętam. Bynajmniej nie jest to moje pierwsze forum i zauważam na nim podobny etap końcowy jakiemu podpadło, przezajebiste, nie do wyruchania forum Metalheart (aż kurwa łezka w oku sie kręci na wspomnieniu Baala ,Laser Holocausta i jego Morder, napinki z Karawana i paru innych zajebistych użytkowników).
Tutaj też jest zajebiście ,szkoda ,ze coraz bardziej to nijakie sie staje, ksiaże stracił forme, albo poprostu znudzily mi się już pojazdy w tej samej konwencji.
Tutaj też jest zajebiście ,szkoda ,ze coraz bardziej to nijakie sie staje, ksiaże stracił forme, albo poprostu znudzily mi się już pojazdy w tej samej konwencji.
It rained, but we cheered ...