10-28-2004, 06:19 PM
Kamael, hmm, co do Anathemy to trudno mi powiedziec, powiazania napewno są ale Pink Floyd i Anathema to przynajmniej jak dla mnie troche inna bajka. Oba zespoly uwielbiam i bardzo szanuje, ale wywolywaly zawsze u mnie inne odczucia (Anathema to dla mnie jakby piekno w smutku, melancholii, Pink Floyd, hmm, piękno samo w sobie
takze piekno instrumentalne, wywazone, mocno uczuciowe). Napewno Anathema warta jest Twojej uwagi (Judgment czy The Silent Enigma trzeba znac
), starsza Anathema to już nie to samo, przynajmniej dla mnie, ot ciekawy zespół grający mocną muze. Natomiast nowsze płyty są jedyne w swoim rodzaju. Taką muzykę wlasnie lubie 
A Tiamat - bardzo ciekawe zjawisko choć znam jedynie Clouds, Wildhoney i A Deeper Kind of Slumber. Gdy posłuchałem Wildhoney byłem w lekkim szoku, bo zawsze gdzies tam kojarzyłem cos takiego jak Tiamat, ale nie myslalem ze robią TAKĄ muzyke. No i wciagnelo mnie
Miriam - chyba do takowych zaliczysz jeszcze Shine on you crazy diamond?
Mistrzostwo 
EDIT : Bueheheh, w tej wiadomosci chyba przesadzilem ze zwrotem "JAK DLA MNIE"
takze piekno instrumentalne, wywazone, mocno uczuciowe). Napewno Anathema warta jest Twojej uwagi (Judgment czy The Silent Enigma trzeba znac
), starsza Anathema to już nie to samo, przynajmniej dla mnie, ot ciekawy zespół grający mocną muze. Natomiast nowsze płyty są jedyne w swoim rodzaju. Taką muzykę wlasnie lubie 
A Tiamat - bardzo ciekawe zjawisko choć znam jedynie Clouds, Wildhoney i A Deeper Kind of Slumber. Gdy posłuchałem Wildhoney byłem w lekkim szoku, bo zawsze gdzies tam kojarzyłem cos takiego jak Tiamat, ale nie myslalem ze robią TAKĄ muzyke. No i wciagnelo mnie
Miriam - chyba do takowych zaliczysz jeszcze Shine on you crazy diamond?
Mistrzostwo 
EDIT : Bueheheh, w tej wiadomosci chyba przesadzilem ze zwrotem "JAK DLA MNIE"

![[Obrazek: animkaxi6.gif]](http://img181.imageshack.us/img181/5605/animkaxi6.gif)