10-26-2007, 08:30 AM
Hassi napisał(a):Ksiaze widze ze sie juz gotujesz z wsciekloscichyba musisz się w życiu jeszcze trochę nauczyć
Hassi napisał(a):widac wspomnienia z dziecinstwa nie daja ci spokoju wkoncu to bylo tak nie dawno mysle ze jednak tobie brakuje odrobine do mojego poziomu bynajmiej ja nie staram sie podniesc sobie samoocene wprzeciwienstwie do ciebie piszac jakies wyswiechtane teksty probujac zgrywac inteligenta ktorym tak naprawde nie jestes za duzo bajek sie naogladales chyba chlopcze :niezłe zdanie. A umiesz napisać coś co nie będzie powtarzaniem słów rozmówcy? Teraz możesz spierdalać do słuchania New Kids on the Block, bo chyba na tych czasach się zatrzymałeś z tymi marnymi wypocinami. Chociaż nie, poczekaj. Prawdziwy z ciebie twardziel. Każdy sześciolatek zejdzie ci z drogi.
Hassi napisał(a):hetero Very Happy ahahateż mi się zachciało śmiać jak to przeczytałem
Hassi napisał(a):bo mi tym nie zaimponujesz Very Happynie wiem czy zauważyłeś głąbie, ale ja nie staram się ci zaimponowac tylko ci ubliżam.