10-14-2007, 09:15 PM
Necro Desecrator napisał(a):czesciej głosowali za rozwiazaniami pro-rynkowymi niz jakakolwiek inna partia.Może dlatego, że byli w mniejszości i chcieli dojebać partii rządzącej?
Necro Desecrator napisał(a):Wszyscy jestescie ogarnieci histeria pt. ,,faszyzm Giertycha"To nie żadna histeria, można to stwierdzić patrząc na jego działalność w resorcie szkolnictwa.
kel napisał(a):bo program jego partii jest w 100% racjonalny, zgodny z logiką i prawami ekonomii, i doprowadził do bogactwa takie społeczeństwa jak estońskie, irlandzkie, nowozelandzkie, australijskie i amerykańskie?Niech ten twój idealista najpierw wróci do czasów akademickich i niech sobie zrobi małą powtórkę z prawa międzynarodowego i z międzynarodowych stosunków gospodarczych, może przestanie pieprzyć takie głupoty (które notabene ty powtarzasz słowo w słowo). A, takich przedmiotów jak Integracja europejska czy Prawo europejskie wtedy nie uczono, je też mógłby sobie teraz chociaż przejrzeć. Zapewniam ciebie jak i jego, że zmieniłby swoje spiskologiczne stanowisko co do struktur UE, czy wszelkiego zła jakie opętało nasz biedny mały świat.
kel napisał(a):Giertych jest spoko, trzeba być niezłym zjebem, by nie lubić RomanaRaczej trzeba być niezłym zjebem, żeby go lubić : P
Slapi napisał(a):To ja w takim razie chce być zjebem doskonałym, bo czar i urok Giertycha na mnie nie działa...Na mnie też, ale to pewnie przez lewicowo-prusacko-masońsko-liberalne media
hock: