09-29-2007, 10:03 AM
Zoltan napisał(a):Bo ja wiem, może ładnie powiedziane, ale poparcie - sam przyznasz - mają raczej mikroskopijne. Co z tego, że dostaną się do parlamentu, jeśli to będzie może 10 osób. Ta partia będzie niezauważalna, a o realizacji swojego programu będzie mogła zapomnieć, tylko popierać albo nie popierać.
Ja pierdole, ileż razy można to samo ludziom tłumaczyć ! Wiadomo, że w tej kadencji RACZEJ zaprezentowanego programu nie zrealizują, natomiast w debacie publicznej (czytaj reżimowych mediach) pojawi się zupełnie nowa jakość, zarówno pod względem formy (wysoka kultura osobista, bezkompromisowość wobec poprawności politycznej) jak i merytoryki - po raz pierwszy od kilkunastu lat lud będzie mógł usłyszeć w mediach miazdzące argumenty na rzecz prawdziwej wolnośći, tym lepiej, że w tle dla kontrastu przewijać się będzie łże-wolność PO i SLD.
Zoltan napisał(a):Ja to się w ogóle dziwię dlaczego poszli z LPR w koalicję, przecież z programu, który zawiera przypuśćmy 100 punktów, to LPR i UPR mają wspólny tylko jeden - lustracja
ALeż jaką koalicję, prędzej nazwałbym to porozumieniem wyborczym mającym na celu ułatwienie partiom wchodzącym w skład Ligi dostanie się do sejmu. Widać, że wiadomości czerpiesz z WSI 24 i GW, które z wszelką cenę starają się UPR podpiąć pod ,,faszystę" Giertycha i wywołać wrażenie, że jest to koalicja ciemnogrodzian. Owo porozumienie do niczego po wejściu do sejmu nie zobowiązuje, co najwyżej jest zapowiedzią życzliwej koegzystencji tych trzech podmiotów.
Zoltan napisał(a):, to LPR i UPR mają wspólny tylko jeden - lustracja.
No ręce opadają! Nie zadałeś sobie nawet trudu, by obejrzeć chociaż JEDNO wystąpienie LPR a już referat piszesz. Jakie to polskie
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia