10-24-2004, 11:02 AM
Splash napisał(a):No, ale mnie to interesi, czemu w imię Boga ZABIJANO np. czarownice na stosie ? Albo heretyków ? To sie nazywa religia ? W imię Boga ? Ja pier*olę taką religię gdzie zabijano ludzi w imię Boga, w którego ja wierze. Moim zdaniem, cała ta religia (jak każda inna), jest jak klan Counter-strike'a. Stworzona przez ludzi, zarządzana przez nich i przez nich zostanie zakończona. Sam nie rozumiem takiej sprawy: Chodze do szkoły katolickiej, a na bioli nas uczą, że człowiek powstał z małpy ? A żebyście zobaczyli jak na hiscie załagadzali sprawę z paleniem heretyków na stosie <lol2>. To wsyztsko jest CHORE ! Zarówno Bóg jak i Szatan jest wytworem wyobraźni człowieka. Być może rządzi nami coś takiego jak przeznaczenie, ale w głównej mierze to my sami tworzymy świat, i to od nas zależy jaki ten świat będzie, a że mamy takich chujów (przepraszam ale ich nienawidze) terrorystów, którym sie we łbie pier**o i rozpieprzyli jakże piękne budynki zwanymi World Trade Center, to bedzie źle. Lepiej jakby ta religia nigdy nie powstała :/ Gdzie był Bóg 11.09 ? Spał ? Słuchał modlitw ? To czemu nie wysłuchał próśb dwóch tysięcy osób, ktorzy byli uwięzieni powyżej pięter będących w strefie rażenia ? No powiedzcie mi czemu ? Niech Papież powie mi czemu ? I kochaj tu Boga, ba, wierz w niego... Jeśli ja bym miał być ofiarą 11.09 to wolałbym iśc to piekła, jeśli takowe istnieje, ale zapewne nie...
Ps. To jest tylko i wyłącznie moja opinia, i niech nikt tego nie bierze do siebie...
tO rzeczYWIŚcie zły z Ciebie MetalmAniaK z DEstrUktywNyM PoDejścIEM DO Życia.
bO MnIE jakOŚ chUj OBCHodzi ILE ich tam paDło.
Distroi Amerika!
A Bóg Jest.
Bring about the change so quickly
Bring about the terrorâs night
Bring about the blood of lovers
Bring about the smell of fright
Bring about the terrorâs night
Bring about the blood of lovers
Bring about the smell of fright