10-23-2004, 06:41 PM
No, ale mnie to interesi, czemu w imię Boga ZABIJANO np. czarownice na stosie ? Albo heretyków ? To sie nazywa religia ? W imię Boga ? Ja pier*olę taką religię gdzie zabijano ludzi w imię Boga, w którego ja wierze. Moim zdaniem, cała ta religia (jak każda inna), jest jak klan Counter-strike'a. Stworzona przez ludzi, zarządzana przez nich i przez nich zostanie zakończona. Sam nie rozumiem takiej sprawy: Chodze do szkoły katolickiej, a na bioli nas uczą, że człowiek powstał z małpy ? A żebyście zobaczyli jak na hiscie załagadzali sprawę z paleniem heretyków na stosie <lol2>. To wsyztsko jest CHORE ! Zarówno Bóg jak i Szatan jest wytworem wyobraźni człowieka. Być może rządzi nami coś takiego jak przeznaczenie, ale w głównej mierze to my sami tworzymy świat, i to od nas zależy jaki ten świat będzie, a że mamy takich chujów (przepraszam ale ich nienawidze) terrorystów, którym sie we łbie pier**o i rozpieprzyli jakże piękne budynki zwanymi World Trade Center, to bedzie źle. Lepiej jakby ta religia nigdy nie powstała :/ Gdzie był Bóg 11.09 ? Spał ? Słuchał modlitw ? To czemu nie wysłuchał próśb dwóch tysięcy osób, ktorzy byli uwięzieni powyżej pięter będących w strefie rażenia ? No powiedzcie mi czemu ? Niech Papież powie mi czemu ? I kochaj tu Boga, ba, wierz w niego... Jeśli ja bym miał być ofiarą 11.09 to wolałbym iśc to piekła, jeśli takowe istnieje, ale zapewne nie...
Ps. To jest tylko i wyłącznie moja opinia, i niech nikt tego nie bierze do siebie...
Ps. To jest tylko i wyłącznie moja opinia, i niech nikt tego nie bierze do siebie...
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać