10-22-2004, 01:20 PM
W jakim sensie Cie przygniataja?
Mnie Daemonarch bardzo sie podoba. Jesli chodzi o Moonspell to moimi ulubionymi plytami sa:
1. "Wolfheart"
2. "Irreligious"
3. "The Butterfly Effect"
(w tej kolejnosci)
Podobalo mi sie tez "Under The Moonspell"
Co do pozostalych plyt, to nie moge sie do nich przekonac. Czegos mi na nich brakuje, nijak nie chca wpasc w ucho
Dlatego pozostaje przy starych.
@Naz -> nie wiem, czy graja u nas duzo koncertow. Stracilam orientacje w temacie. Najbardziej utkwil mi w pamieci ich wystep na Metalmanii "97. Az ciarki przechodzily, kiedy ludzie wrzeszczeli MEPHISTOOOOOO!
Mnie Daemonarch bardzo sie podoba. Jesli chodzi o Moonspell to moimi ulubionymi plytami sa:1. "Wolfheart"
2. "Irreligious"
3. "The Butterfly Effect"
(w tej kolejnosci)
Podobalo mi sie tez "Under The Moonspell"
Co do pozostalych plyt, to nie moge sie do nich przekonac. Czegos mi na nich brakuje, nijak nie chca wpasc w ucho
Dlatego pozostaje przy starych.@Naz -> nie wiem, czy graja u nas duzo koncertow. Stracilam orientacje w temacie. Najbardziej utkwil mi w pamieci ich wystep na Metalmanii "97. Az ciarki przechodzily, kiedy ludzie wrzeszczeli MEPHISTOOOOOO!
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."