08-24-2007, 07:57 PM
Eulogy napisał(a):Wolę posłuchać zajebiście technicznej muzy, niż wyziewów kolejnego zidealizowanego trolla z lasu .
Ja wole wyziewy trolla z lasu , przykro mi ;]. Ale to dlatego ,ze za Death Metalem ogolno pojętym nie przepadam a Nerguś obecnie w takich rojenach raczej sie porusza.
Inna bajka ,że Nergal sam kiedyś psioczył na kapele death metalowe ,że pozery i tak dalej ,a teraz sam zarabia na tym grube pieniądze.
Inna bajka ,ze miał wtedy na oko 16 lat.
Ogolnie ideologie mozna rozbić o kant dupy ale black metal jest takim gatunkiem gdzie jest ona dość ważna (IMO żeby był black metal najpierw musi być chęć przekazania ZUA i negatywnej energii czy innych dziwnych patologicznych wartości
). Inna bajka ,że nawet w póxniejszym behemocie deklaruje sie jako satanista, póxniej jako jakis poganin nawiązujacy do pogańskich egipsich kultów. A chuj go wie. Nie robi złej muzyki i nie mamy się pod tym względem czego wstydzić. Ostatni onawet w ameryce na liste billboardu wskoczył ;]. Żeby MUZYKÓW takich jak on było wiecej. Bo na moje to by ludzie tak nie psioczyli jakby nie miał coś z banią. Jebać to w sumie. Slucham najnowszego Ministry i zjada takiego behemotha to na śniadanie
It rained, but we cheered ...