08-20-2007, 12:44 PM
TERROOOOORR to między innymi też ja krzyczałem ,a ta ekipa była zajebista, pszczółka maja oraz dzieczyna z klubu disco już w niedziele o 7 rano też była zajebista, daliśmy w sumie koło tej butki z piwem niezły reczital i przegląd przez polskie punkowe i disco polowe grupy ;].
A najlepsze koncert Iliketrains, Piano Magic, Lao Che , Komety, LFIS, Pogodno , Nosowska i kupa innych też bardzo fajnych (scianka i dezrter dali mocno dupy jednak).
Patyczak zniszczył poprostu sikałem ze śmiechu na jego koncercie (SOLÓWA !!!).
Ogólnia bardzo pozytywnie choć ja jako rasowy brudas dziwnie sie na polu czułem bo jakos tak bardzo kulturalnie było.
Nie pijcie wina angelo ;].
Kto nie był tego starą połknął moby dick
A jak ktoś był na Iliketrains i slyszał kiedy pytali się która kaplea się nam podobała (pytali się kolesie ze sceny) i słyszał okrzyk Dezerter ; ] oraz Manowar to byłem to ja.
Ogólnie biegałem w takim kapeluszu włóczykija i pod tą ksywą byłem znany raczej na polu (nie licząc pana ciasteczko z last fm ;]).
A najlepsze koncert Iliketrains, Piano Magic, Lao Che , Komety, LFIS, Pogodno , Nosowska i kupa innych też bardzo fajnych (scianka i dezrter dali mocno dupy jednak).
Patyczak zniszczył poprostu sikałem ze śmiechu na jego koncercie (SOLÓWA !!!).
Ogólnia bardzo pozytywnie choć ja jako rasowy brudas dziwnie sie na polu czułem bo jakos tak bardzo kulturalnie było.
Nie pijcie wina angelo ;].
Kto nie był tego starą połknął moby dick
A jak ktoś był na Iliketrains i slyszał kiedy pytali się która kaplea się nam podobała (pytali się kolesie ze sceny) i słyszał okrzyk Dezerter ; ] oraz Manowar to byłem to ja.
Ogólnie biegałem w takim kapeluszu włóczykija i pod tą ksywą byłem znany raczej na polu (nie licząc pana ciasteczko z last fm ;]).
It rained, but we cheered ...