08-18-2007, 10:26 PM
DupencjasGienias napisał(a):A mnie gówno obchodzi jaki gatunekWażne że jeszcze da się słuchać... W sumie pierwszy zespół jaki poznałam. Three Chers for Sweet Revange najlepsza wg mnie ^^ .. Ale wkurzają mnie osoby co naokrądło tylko ich słuchają i mówią "Oj mój słodki Gerardzik <sex>" A ta ich nagła popularność z powodu takiej emo-mody o_O Pierwszy popularny zespół w których faceci mają pedalskie makijaże i słuchają ich na zmianę z beyonce... <rzyg odo potęgi> oO, Więc na ten zespół jestem średnio nastawiona ;D A helena wymiata ^^
przypominasz mi legende sceny kalifornijskiej - wujka_chenka
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
ja mam miekkie skory.

Ważne że jeszcze da się słuchać... W sumie pierwszy zespół jaki poznałam. Three Chers for Sweet Revange najlepsza wg mnie ^^ .. Ale wkurzają mnie osoby co naokrądło tylko ich słuchają i mówią "Oj mój słodki Gerardzik <sex>" A ta ich nagła popularność z powodu takiej emo-mody o_O Pierwszy popularny zespół w których faceci mają pedalskie makijaże i słuchają ich na zmianę z beyonce... <rzyg odo potęgi> oO, Więc na ten zespół jestem średnio nastawiona ;D A helena wymiata ^^