10-20-2004, 10:20 PM
shiva napisał(a):napiszcie mi co jest podobnego miedzy linkinem a slipknotem ??Ja widzę przynajmniej dwa podobieństwa (a z pewnością więcej by się znalazło
)... Pierwsze - obu szczerze nie lubię (to subiektywne), drugie - oba zespoły są (chyba) z Ameryki (to obiektywne). A pewnie i srednia wzrostu czlonkow (kapeli oczywiscie
) lub inna dana statystyczna wykazalaby podobienstwo 
shiva napisał(a):i prosba do demona - jakie zespoly reprezentuja szczyty osiagniec metalu , skoro slipnknot to dno ??Demon to ja nie jestem (i ciesz się z tego chłopie
- to taka dygresja do Demona
). Oczywiście kwestią subiektywną jest wybór takich zespołów, ale na pewno nie zaliczyłbym do nich Slipknot'a. Czasami mniej popularne kawele wnoszą więcej niż te znane. Ale powiem Ci tak - końcówka lat 70-tych - Black Sabbath, druga połowa lat 80-tych Metallica... Początek lat 90-tych to oczywiście święta trójca Peaceville Records - MDB, Anathema, Paradise Lost... Oczywiście wiele osób się może z tym nie zgodzić. Ale takie jest moje zdanie.
"Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, spierwiastkuje. My kosmici Pi i Sigma dwa matplanetyczne znaki..."