10-18-2004, 09:39 PM
ja to z Tillem jestem na Ty, a raczej na Du
kapela jest wyjeba***też na początku nie chciałem tego słuchać (bo po niemiecku a ja nie nawidzę tego języka)ale jakoś niechcący "wpadem" na jakiś kawełek i ...przepadłem. hehe to paradoks ale obok Ramms+ein moją ulubioną kapelą jest również niemieckie Guano Apes
(choć śpiewają po angielsku) nie zgadzam się z opiniami niektórych wyżej. uważam że Riese, riese jest naprawdę zaje2bista (może nie aż tak jak poprzednie, ale chłopaki trzymają fason)a co do teledysków to są jedne z najlepszych (chyba) na świcie. nie ma tam (jak we większości polskich klipach)bezsensownej fabuły, monotonności...i w ogóle "fajna sprawa" hehe widziałem chyba ich wszystkie teledyski i jestem i byłem pod wrażeniem.
pozdro dla Tilla
kapela jest wyjeba***też na początku nie chciałem tego słuchać (bo po niemiecku a ja nie nawidzę tego języka)ale jakoś niechcący "wpadem" na jakiś kawełek i ...przepadłem. hehe to paradoks ale obok Ramms+ein moją ulubioną kapelą jest również niemieckie Guano Apes
(choć śpiewają po angielsku) nie zgadzam się z opiniami niektórych wyżej. uważam że Riese, riese jest naprawdę zaje2bista (może nie aż tak jak poprzednie, ale chłopaki trzymają fason)a co do teledysków to są jedne z najlepszych (chyba) na świcie. nie ma tam (jak we większości polskich klipach)bezsensownej fabuły, monotonności...i w ogóle "fajna sprawa" hehe widziałem chyba ich wszystkie teledyski i jestem i byłem pod wrażeniem.pozdro dla Tilla
Ave GA i Ramms+ein