06-04-2007, 09:31 PM
buubi napisał(a):Dziwne Yog to co mówisz, tym bardziej w świetle najslabszej najnowszej płyty Pain Of Salvation.
przepraszam ale jaki ma związek nowa płyta PoS z DT bo nie kapuje? :?...
buubi napisał(a):A Kevin Moore na (raptem 3 plytach) stworzył własciwie od początku do konca tylko Space Dye-Vest
Czyli się zdecydowanie wybijał bo żaden inny członek zespołu nie stworzył ani jednego kawałka sam od początku do końca
...buubi napisał(a):Jeśli jesteś aż takim ortodoksem to dołącz do krytyki nowego DT i piania na cześć nowego PoS do Frantyka na Caladanie
jestem ortodoksem bo nie podoba mi się nowa płyta DT... hmmm... troche dziwna argumentacja a na Caladana się nie wybieram bo nie intersuje mnie udowadnianie wyższości Gilmoura nad Watersem i Hogartha nad Fishem

buubi napisał(a):Tym bardziej że pomijając to iż Serek śpiewa z płyty na płyte coraz lepiej...
A mnie jego głos z czasem coraz bardziej irytuje... Ale to pewnie dlatego, że ostatnio nasłuchałem się poczynań wielu wybitnych gradłowych których umiejętności wokalne przewyższają Serkowe o lata świetlne
buubi napisał(a):I o dziwo zbiera zajebiste recenzje
a więc w następnych wyborach głosuje na PiS!... w końcu większość społeczeństwa nie mogła się mylić

buubi napisał(a):Tak że skoncz już z tą pozą "PoS jest w pytę i dlatego będę srał na DT" bo to pretensjonalnie wygląda
A coś Ty się tak tego PoSa uczepił przecież to nie jest temat o nich... "Sram na DT" dlatego że ich poczynania są cholernie wtórne i schematyczne a dla mnie największą wartością w muzyce jest nieprzewidywalność kompozycji... i kurde dalej nie wiem jakiego znowu tu się upatrujesz związku między PoS i DT...

![[Obrazek: 6783.gif]](http://img.userbars.pl/34/6783.gif)