05-31-2007, 10:10 AM
strony 11-20
POST 7:
POST 8:
POST 9:
i jego kontynuacja:
POST 10:
POST 11:
POST 12:
POST 12:
POST 7:
Jałokim napisał(a):Otter napisał(a):Nie, różnice wynikają z faktu że masz chuya zamiast mózgu. :?wole mieć chója zamiast mózgu niż mózg zamiast chója :*
POST 8:
Dance Of Death napisał(a):Krzychun napisał(a):I znowu komus sie wydaje ze pentagram jest symbolem diabla albo ma cos wspulnego z metalem(jako muzyką).
Ty to powiedziałeś... wiec chyba mówisz za siebie, ale jesli chodzi o mnie to pentagram znaczy tyle co szatan czyli nic... bo ani jedno ani drugiego tak naprawde (fizycznie) nie ma...
POST 9:
Dance of Death napisał(a):Jest to typowy przejaw wartościowania zespołow i niemania własnego gustu.
i jego kontynuacja:
Vomitor napisał(a):Ależ zaraz, zaraz... nasz bohater poczuł się zobowiązanym do poprawienia zaistniałej nieścisłości.... oto i nowa wersja postu:
breakdance napisał(a):Jest to typowy przejaw wartościowania zespołow i mniemania własnego gustu.
Kurwa, tytuł imbecyla forumowego nr jeden jak w pysk strzelił![]()
![]()
![]()
![]()
POST 10:
Vomitor napisał(a):Nightal napisał(a):Vomitor napisał(a):Masz może na myśli podpisy dance_of_death pod jego postami?Dobrze wiesz co mamy na myśli. Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy
Wiesz co.... ręce człowiekowi opadają, w zasadzie pierwszym spostrzeżeniem jakie mi się nasunęło było sformułowanie określające nagłe odejście kogoś, tudzież pójście sobie, wyrażone w trybie rozkazującym ale się wstrzymałem bo momentami, czytając Twe wypowiedzi wydawało mi się, żeś w miarę rozsądny człowiek.
Wyobraź sobie, że nie wiem co macie na myśli, bo w mym mniemaniu chodzi poprostu o to, że koleś taki jak dance może sobie w podpisie wystawić zwrot "jebać vomitora" i wszystko jest w porządku, ale już jeśli zły vomitor się odezwie to jest bee i wogóle... Nie wspomnę już o łamaniu zasad forumowych przez innego osobnika w dyskusji ze mną, nagminnie używającego zwrotów ordynarnych pod mym adresem, a którego moderatorzy się najwyraźniej boją, absolutnie dygocąc jak liśc na wietrze na samą myśl zwrócenia mu uwagi. Także bawią mnie w swej żałości teksty sugerujące jakobym to ja przeginał pałę w kontekście faktów wyżej wspomnianych. Nie .. sorry czytam jeszcze raz twą odpowiedz i muszę to powiedzieć:
Cytat:Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy
spierdlaj.
POST 11:
metallgirl napisał(a):P.S. A co to jest wszebąd??
POST 12:
hegemon88 napisał(a):Calvaria napisał(a):W glowie rodzi mi sie idea serwisu promujacego rzeczy zwiazane ze scena brutalnego grania. Mam tu na mysli death metal, grind i dobry, nieleśny black metal. Charakter strony ma byc przede wszystkim informacyjny. Opisy wartych uwagi kapel, koncertow, zinow, wydawnictw. Duzo newsow. Po prostu promocja inicjatyw zwiazanych z tematem. Jesli ekipa sie znajdzie to moze tez jakies wywiady czy recenzje ale do tego potrzeba redaktorow bo sam nie dam rady robic wszystkiego. Dlatego zwracam sie do Was o pomoc. Jesli jest ktos chetny do wziecia udzialu w taki przedsiewzieciu niech pisze na jacek@pieklo.org albo PW. Przyda sie kazda, nawet najmniejsza pomoc. Podeslany od czasu do czasu news, opis ciekawej kapeli itd. Czekam tez na wszelkie uwagi i sugestie dotyczace pomyslu. Pozdrawiam!W zasadzie bym sie zglosil ale masz chujowy adres mailowy, wiec mowie ci wypierdalaj!
NIE INACZEJ!!!
POST 12:
Cytat:tak, najpeirw zasadziłem panience, po czym dla porównania przerzuciłęm pyte przez bark i wepchałem ją sobie między poślady