10-16-2004, 10:15 AM
System Of A Down...... Twórczość zespołu mniej więcej znam (słyszałam dwie płyty) i szczerze mówiąc podoba mi sie jeden utwór (nie pomnę tytułu); reszta nie robi na mnie większego wrażenia. Owszem, zespół oryginalny (chyba co do tego nikt nie ma wątpliwości), aczkolwiek ich muzyka do mnie nie przemawia. Z kolei Korna szanuję i lubię ich muzykę. Co do Ironów - fakt faktem, jest to klasyka, ale taka klasyka do mnie nie przemawia; zdecydowanie wolę Black Sabbath <-respect.
Racja, świat biegnie naprzód, pojawiaja się coraz to nowsze zespoły, ale moim zdaniem są takie kapele, których żaden z nowych bandów nie przebije. Takim zespołem w moim odczuciu jest Pink Floyd. Ich muzyka jest ponadczasowa i nie sadzę, by ktokolwiek był w stanie ich zastąpić...
...dark soul... napisał(a):...taki juz jest swiat..biegnie naprzod..to co dobre zastepowane jest przez cos lepszego..jednak nim pojawi sie cos co mogloby zastapic system...
Racja, świat biegnie naprzód, pojawiaja się coraz to nowsze zespoły, ale moim zdaniem są takie kapele, których żaden z nowych bandów nie przebije. Takim zespołem w moim odczuciu jest Pink Floyd. Ich muzyka jest ponadczasowa i nie sadzę, by ktokolwiek był w stanie ich zastąpić...
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters