04-26-2007, 08:31 PM
R_amze_S napisał(a):Nikt nie słyszał "Ordo Ad Chao"? Co jest do kurwy nędzy?Pisać i spuszczać mi sie tutaj.
Bardzo ciekawa. Podoba mi sie, choc trzeba przyznac ,ze slucha jej sie dosyc ciezko. Ale nie ze wzgledu na jakies pedalskie zaspiewy czy inne klawiszki. Poprostu jest totalnie pokurwiona. Brzmi tak, jakby podczas komponowania cos sobie dojebali w zylke. Sporo zmian tempa, pojebanego "voivodowskiego" riffowania, roznych przerywnikow + oczywiscie zajebiste wokale. Brzmienie jest bardzo surowe. Nie uswiadczysz tutaj wypolerowanych jak poslady DeMaio riffow czy wgniatajych w ziemie partii basu. W zasadzie to taki Garage-Days Revisited. Ciezko jest ogarnac to wszystko jako całosc, poniewaz nic w zasadzie tutaj sie nie wkreca (w odroznieniu np. od nowego Marduk). 'DMDS' to przy tym muzyka dla fanow Hammerfall. I pisze to całkiem powaznie, zreszta jak posluchasz to sam zrozumiesz. Cieszy mnie ,ze Mayhem znowu poszedł dalej i pokazał jak powinien wygladac black metal ,zeby dalej moglbyc symbolem diabła a nie archaicznym plumkaniem ,przy ktorym jedynie pojawia sie banan na mordzie. Hail Satan !
btw. tak sobie przegladam fora internetowe i naprawde dziwi mnie ,ze az tylu osobom sie to podoba. Powaga.