11-13-2005, 10:20 PM
do tej od muldera:
O kurwa .... teraz to mnie rozjebałaś... fakt, faktem, że wraz z tekstem necro wszystkie kompleksy forumowych i nie tylko forumowych miernot wyszły na wierzch w tym i twoje. Żałość twą pogłębia fakt czepiania się czasu w jakim odpowiedź na uwagi przez cię poczynione pojawiła się pod twoim postem.... ale jak już powiedziałem.. kompleksy wychodzą od jakiegoś czasu na wierzch u conkiektórych. Ale nie bój się ja akurat nie będę rywalizował z tobą o względy necro
co do klęski... spoko bierz sobie go jest twój...
Zatem obnażyłaś swoje prawdziwe ja, potwierdzając zasadność słów przez mnię poczynionych - ogłaszam wszech i wobec, panna scully szuka tu faceta, chętni zgłaszać się
O kurwa .... teraz to mnie rozjebałaś... fakt, faktem, że wraz z tekstem necro wszystkie kompleksy forumowych i nie tylko forumowych miernot wyszły na wierzch w tym i twoje. Żałość twą pogłębia fakt czepiania się czasu w jakim odpowiedź na uwagi przez cię poczynione pojawiła się pod twoim postem.... ale jak już powiedziałem.. kompleksy wychodzą od jakiegoś czasu na wierzch u conkiektórych. Ale nie bój się ja akurat nie będę rywalizował z tobą o względy necro
co do klęski... spoko bierz sobie go jest twój...Zatem obnażyłaś swoje prawdziwe ja, potwierdzając zasadność słów przez mnię poczynionych - ogłaszam wszech i wobec, panna scully szuka tu faceta, chętni zgłaszać się
Rotfl'n'lol