03-27-2007, 01:39 PM
mam juz odtwarzacz Creativa Muvo ale tylko 128 MB wiec za wiele tego nie wejdzie. Poza tym przykładowy w810i poza odtwarzaczem ma inne cenne funckje.
No i chuj... kupiłem sobie SE V600i
tzn. zamówiłem na Allegro
w poniedziałek pewnie przyjdzie 
EDIT:
Panowie.... z czystym sumieniem moge stwirdzic iz pitolicie. Przetestowałem oba urządzenia tzn. Creativa Muvo i mojego V600. Szczerze mówiąc to odtwarzacz w telefonie gra głośniej, jakość mozna powiedziec ze jest taka sama - ludzkie ucho nie jest w stanie dostrzec różnic. Ogólnie rzecz biorąc to własnie granie w telefonie mi sie bardziej podoba niz w zwykłym odtwarzaczu. I gdybym kuźwa wiedział, że tak bedzie to zainwestowałbym w W300, bądź K750 - a tak teraz musze kupować nowego Creativa....
No i chuj... kupiłem sobie SE V600i
tzn. zamówiłem na Allegro
w poniedziałek pewnie przyjdzie 
EDIT:
statekx napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):tylko ze jak dla mnie nie warto inwestowac w tego typu hybrydy, wole miec telefon prosty, nieskomplikowany, nie majacy duzo wyjebanych opcji, aparatu tez nie potrzebujeDokladnie. Telefon to telefon, a nie kułwa lodowka.
o wiele lepiej miec osobno aparat i mp3 player
chociaz w810i jest pod tym wzgledem dosc kompromisowy
Panowie.... z czystym sumieniem moge stwirdzic iz pitolicie. Przetestowałem oba urządzenia tzn. Creativa Muvo i mojego V600. Szczerze mówiąc to odtwarzacz w telefonie gra głośniej, jakość mozna powiedziec ze jest taka sama - ludzkie ucho nie jest w stanie dostrzec różnic. Ogólnie rzecz biorąc to własnie granie w telefonie mi sie bardziej podoba niz w zwykłym odtwarzaczu. I gdybym kuźwa wiedział, że tak bedzie to zainwestowałbym w W300, bądź K750 - a tak teraz musze kupować nowego Creativa....